Rejselederskolen

Rejselederskolen er etableret af Akademisk Rejsebureau, der over de seneste 15 år har slået sit navn fast på det danske rejsemarked som et af landets førende specialrejsebureauer. Personerne bag Rejselederskolen har i øvrigt bred erfaring som iværksættere af forskellige typer virksomheder.

Direktør Thomas Køhler etablerede som cand. mag. i russisk og statskundskab sit første enkeltmandsfirma i 1999, der var et oversættelse- og tolkebureau, der siden udviklede sig til et projektkonsulentfirma med en projektportefølje på flere millioner kroner. I 2006 stiftede han Akademisk Rejsebureau Aps, i 2017 Restaurant Rusland A/S og i 2020 Rejselederskolen Aps.

Thomas Køhler har selv mangeårig og omfattende erfaring som rejseleder i felten og 15 års erfaring som underviser på Folkeuniversitetet

David Rollo er BA i historie og souschef i Akademisk Rejsebureau og har været med fra et tidligt stadie i bureauets historie. David Rollo underviser i administration, drift af rejsebureau, salg og opbygning af hjemmeside.

Mathias Christiansen er kontorassistent med speciale i økonomi og bogholder i Akademisk Rejsebureau og underviser i bogføring og regnskab.